Cum platesc?
Oferte speciale
Buchet din Lalele Multicolore
#1881
...
665.00
MDL
-22%
855.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 627 MDL
Buchet din lalele roz
#1932
...
665.00
MDL
-22%
855.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 627 MDL
Buchet din Lalele Albe în Hârtie Naturală
#1884
...
665.00
MDL
-22%
855.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 627 MDL
Buchet din Lalele Galbene în Hârtie Neagră
#1909
...
525.00
MDL
-22%
675.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 495 MDL
Buchet din Lalele Albe în Hârtie Neagră
#1887
...
525.00
MDL
-22%
675.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 495 MDL
Buchet din Lalele Multicolore
#1950
...
875.00
MDL
-22%
1 125.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 825 MDL
Buchet din lalele alb-roz-galben cu Panglică
#1877
...
875.00
MDL
-22%
1 125.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 825 MDL
Buchet din 51 lalele roz
#1933
...
1 683.00
MDL
-23%
2 193.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 1581 MDL
Buchet din 51 lalele mov
#1921
...
1 683.00
MDL
-23%
2 193.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 1581 MDL
Buchet din 51 lalele albe
#1886
...
1 683.00
MDL
-23%
2 193.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 1581 MDL

Cum platesc?

Odată ce ați ales cadoul perfect, (buchet, aranjament floral, accesoriu) trebuie să indicaţi data si ora livrarii, să-l adăugați în coș și să achitați comanda prin completarea formularului de comandă și alegând modalitatea de plată care vă este acesibilă. După care veți fi redirecționat la pagina sistemului de plată ales, unde, cu atenție, urmați pașii pentru a plasa comanda cu succes.

1. Plata online cu card bancar (Visa, Mastercard sau Maestro) prin sistemul de plata Moldova AgroindbankAlegând plata online prin card, veți fi redirectionați pe pagina sitemului de plata MAIB, unde introduceți datele cardului: Numarul cardului din 16 cifre, numele și prenumele, codul ccv (ultimele 3 cifre din șirul de cifre din spatele cardului), și data expirării cardului. Tastați butonul plătește și comanda este efectuată. Această modalitate este foarte sigură, securitatea acesteia este garantată de sistemul de plată MAIB.

2. Plata online prin PayPalMetoda de plată se realizează online şi este disponibilă tuturor clienţilor care posedă un card de credit sau debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Diners, JCB. Veți fi redirecționt la pagina sistemului de plata PAYPAL unde urmați pașii.

3. Plata prin transfer bancarAceastă plată se efectuează în cazul persoanelor juridice sau fizice care dețin un cont curent la bancă. Si plata se va efectua pe contul bancar al companiei SRL "Floria de Lux" pentru a afla rechizitele bancare e necesar sa ne apelați la numerele de telefon 022862121, 078862121.

4. Plata curierului sau plata la livrare În urma plasării comenzii cu această metoda de plată, curierul se va apropia la adresa unde vă aflați. O puteti achita cheș sau cu ajutorul cardului. Această modalitate este valabila doar în Chișinau!

5. Plata în florăria Ok Flora


Plata în florăria noastră sitiuată la adresa  Chisinau str. Puskin 44, o puteți face de luni până duminică, între orele 8:00-21:30. Aici aveți posibilitatea de achita cash si cu ajutorul cardului.

6. Plata la orice filiala MoldinconbankPentru a achita comanda prin această metodă de plată e necesar să vă apropiați la orice filială Moldinconbank, oriunde în Moldova. E necesar sa vă prezentați cu buletinul, să spuneti numarul comenzii plasate, denumirea companiei noastre SRL”Floria de Lux”. Si după achitare sa ne anuntați.

7. Plata online cu card bancar(Visa, Mastercard sau Maestro) prin sistemul de plata BPAYAlegând plata online prin card, veți fi redirectionați pe pagina sitemului de plata BPay, aici aveti posibilitatea de a alege valuta in care doriti sa achitati, după introduceți datele cardului: Numarul cardului din 16 cifre, numele și prenumele, codul ccv(ultimele 3 cifre din șirul de cifre din spatele cardului), și data expirării cardului. Tastați butonul plătește și comanda este efectuată.

8. Plata prin TerminalAveți posibilitatea să achitați și prin Terminal, cu codul afiștat pe site după plasarea comenzii sau acest cod îl puteți primi și de la un operator dupa ce faceti comanda telefonic, mergeți la cel mai apropiat terminal Bpay și achitați comanda. Terminalele Bpay sunt sitiuate oriunde în Moldova la chioșcurile Moldopresa, Magazine, Poșta, Gări auto, și altele.

9. La Poșta Moldovei.Plasând comanda cu acest mod de plată, veți primi un cod cu care vă apropiați la Poștă pentru a achiata comanda.


10. Webmoney sau Yandex money.Aceste modalități sun valabile dacă alegeți plata prin sistemul Bpay, pe pagina acestui sistem de plată alegeți una din aceste modalități si urmați pașii de achitare.

Atenție!

Compania garantează 100% returnarea banilor în cazul în care corespunde termenilor și condițiilor companiei click aici. Procedura și termenii de reintoarcere depind de ce metodă de plată ați ales. Pentru detalii contactați-ne.

Respectând cerințele actelor legislative din Republica Moldova, compania își asumă responsabilitatea de a nu livra și comercializa băuturi alcoolice persoanelor sub 18 ani, și în intervalul de timp 22:00-08:00 tuturor persoanelor!

 

Cum să plătesc online, card, numerar pentru livrare flori - Livrare Flori Gratis in Chisinau și oriunde in Moldova

Livrare Flori

okflora

flori

cadouri

dulciuri

Moldova

jucării de plus

baloane

costum

decor

compozitii

livrare inteligenta

livrare traditionala livrare vip

buchetul miresei

foto

video

online

whatsapp

messenger

facebook

telegram

viber

card

oficiu postal

posta

terminal

bancar

visa

maestro

mastercard

paypal

transfer

curier

oficiu

livrareflori

livrare flori

cadouri

trandafiri

lalele

daruri

okflora

baloane

urs

ursi

livrare flori moldova

livrare flori balti

livrare flori chisinau

livrare flori transnistria

8 martie

cadouri 8 martie

opt martie

Livrare Flori, okflora, flori, cadouri, dulciuri, Moldova, jucării de plus, baloane, costum, decor, compozitii, livrare inteligenta, livrare traditionala livrare vip, buchetul miresei, foto, video, online, whatsapp, messenger, facebook, telegram, viber, card, oficiu postal, posta, terminal, bancar, visa, maestro, mastercard, paypal, transfer, curier, oficiu,,livrareflori, livrare flori, cadouri, trandafiri, lalele, daruri, okflora, baloane, urs, ursi, livrare flori moldova, livrare flori balti, livrare flori chisinau, livrare flori transnistria, 8 martie, cadouri 8 martie, opt martie,

Achită online din orice colț al lumii pentru livrare flori

Poți achita direct pe site OkFlora cu ajutorul cardului bancar; la oficiul nostru de pe strada Ion Creangă 6/2 luni-duminică ora 08:00 - 20:00; prin intermediul terminalelor de plată sau la poștă

Livrare de flori și cadouri 24/24 oriunde în Moldova

Livrare gratuită în Chișinău în o oră de la achitarea comenzii

☎ +37322862121 Oferim flori, creăm buchete, coșuri, flori pentru nuntă, botez, coroane funerare, compoziții de Crăciun și alte aranjamente florale

Primim comenzi pentru toate tipurile de evenimente din viața Dvs

Zile de naștere, nunți, botezuri și cumetrii, deaemenea decoruri speciale pentru săli de conferință sau locuri protocolare

Floriștii noștri creează buchete variate la comandă, ca buchetul miresei, butoniera mirelui, aranjamente florale, coronițe din flori, coșuri florale, coroane funerare, compoziții de Paști și de Crăciun, brazi și alte buchete artistice la comndă

Folosim o gamă variată de flori originare din Olanda, Ecuador, Columbia, sau chiar Moldova

Curierii efectuează livrările 24/7 oriunde în Moldova în cel mai inteligent mod: în costum, papion roz și mănuși albe

Suntem atenți la fiecare detaliu al comenzii deoarece, în final, GESTUL CONTEAZĂ!

Achită online din orice colț al lumii pentru livrare flori. Poți achita direct pe site OkFlora cu ajutorul cardului bancar; la oficiul nostru de pe strada Ion Creangă 6/2 luni-duminică ora 08:00 - 20:00; prin intermediul terminalelor de plată sau la poștă. Livrare de flori și cadouri 24/24 oriunde în Moldova. Livrare gratuită în Chișinău în o oră de la achitarea comenzii.☎ +37322862121 Oferim flori, creăm buchete, coșuri, flori pentru nuntă, botez, coroane funerare, compoziții de Crăciun și alte aranjamente florale. Primim comenzi pentru toate tipurile de evenimente din viața Dvs. Zile de naștere, nunți, botezuri și cumetrii, deaemenea decoruri speciale pentru săli de conferință sau locuri protocolare. Floriștii noștri creează buchete variate la comandă, ca buchetul miresei, butoniera mirelui, aranjamente florale, coronițe din flori, coșuri florale, coroane funerare, compoziții de Paști și de Crăciun, brazi și alte buchete artistice la comndă. Folosim o gamă variată de flori originare din Olanda, Ecuador, Columbia, sau chiar Moldova. Curierii efectuează livrările 24/7 oriunde în Moldova în cel mai inteligent mod: în costum, papion roz și mănuși albe. Suntem atenți la fiecare detaliu al comenzii deoarece, în final, GESTUL CONTEAZĂ!

Se încarcă...
Download now application