Livrare în Bubuieci
Livrare în Bubuieci

timp de 2 ore

Poză martor
Poză martor

Video la livrare

Garanție
Garanție

returnare plată

Livrare anonimă
Livrare anonimă

la solicitare

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

în Republica Moldova

Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Flori Pentru Nunta si Botez, MUN.CHISINAU, BUBUIECI

Sortează după
Disponibil 150 Produse
Buchet de Mireasa Trend 2023 Buchet de Mireasa Trend 2023
2500,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2400,00 MDL
Cumpara
Arca de Lemn cu Verdeata si Luminite
7000,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 6800,00 MDL
Cumpara
Arca de Lemn din Flori Alb-Roz si Verdeata
8000,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 7800,00 MDL
Cumpara
Arca din Flori Albe si Eucalipt
6500,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 6400,00 MDL
Cumpara
Arca din Flori Crem si Stofa Decorativa
7000,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 6800,00 MDL
Cumpara
Arca din Flori Naturale in Stil Rustic
5000,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 4900,00 MDL
Cumpara
Arcada din Flori Mov
26000,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 25000,00 MDL
Cumpara
Arcada din Flori Naturale de Sezon
3500,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 3400,00 MDL
Cumpara
Arcada din Flori Rosii si Stofa Decorativa
17000,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 16000,00 MDL
Cumpara
Arcada din Verdeata
6500,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 6400,00 MDL
Cumpara
Buchet de Cununie din Flori de Camp
1600,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1550,00 MDL
Cumpara
Buchet de Mireasa Alb-Lila
2999,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2899,00 MDL
Cumpara

Buchet de mireasa– livrare gratuita Chisinau 24/24

Comanda buchetul miresei cu livrare flori Moldova 24/24. Alege buchet de mireasa din flori proaspete. Comanda buchet de mireasa Chisinau - livrare gratuita.

O nunta este principalul eveniment din viata fiecarei femei. Viseaza la ea. O planifica. Le place la nebunie acest proces. Iar atributul principal al oricarei mirese, fie ca este vorba de o nunta clasica sau moderna, este buchetul miresei. Un buchet de mireasa ar trebui sa completeze imaginea norocoasei. Prin urmare, este necesar sa alegeti buchetul miresei cu atentie, iar floraria online Livrare Flori cu siguranta iti va transforma visul in realitate. Buchetul de mireasa reflecta toata tandretea, dragostea, temperamentul si armonia cuplului si, desigur, sinceritatea. Comanda online buchet mireasa spre a fi livrat in orice colt al Moldovei 24/7.

Cum alegem buchetul miresei?

Ai visat sa ajungi in aceasta zi, sa organizezi fiecare detaliu perfect, fara sa-ti scape nimic. Este practic interzis sa-ti alegi buchetul miresei gresit, desi toate sunt superbe. Alege buchetul de mireasa in raport cu stilul tau si decorul intregii nunti. Sunt trei tipologii generale intre care ai putea sa-ti manifesti preferinta:

  • Monobuchetul – un buchet de mireasa creat dintr-un singur tip de flori de aceeasi culoare. Au un aspect ingrijit, delicat si elegant. Poti alege intre un buchet de mireasa cu lalele, buchet mireasa cu bujori, buchetul miresei din trandafiri, buchetul miresei din crini, buchet mireasa din cale sau chiar buchet de mireasa cu orhidei.
  • Cascada – buchet de mireasa pentru o ceremonie bogata, de lux. Un buchet mireasa cascada va fi mereu in armonie cu tinutele luxuriante. 
  • Forma libera – buchet pentru mireasa ce se va potrivi perfect la o nunta rustica sau in alte variante moderne. Chiar daca pare ”facut in graba”, este un haos planificat si controlat. Un astfel de haos este direct proportional cu arta si frumosul.

Comanda online buchetul miresei perfect!

Fiecare femeie stie ca buchetul miresei bine ales va lasa o impresie pronuntata in memoria fiecarui invitat. Reflecta asupra stilului tau, si alege ce este mai potrivit tinutei. Buchetul miresei din lalele este unul delicat si potrivit unei nunti de primavara. De asemenea, lalelele in buchetul miresei pot face o compozitie minunata in combinatie cu bujorii. Buchetul de mireasa din trandafiri albi arata sublim in monobuchet, dar si cu alte flori pe langa. Emana eleganta la superlativ si este un clasic ce nu lasa pe nimeni indiferent. Un buchet de mireasa din bujori se distinge prin splendoarea sa, fiind printre favoriti.

Livrare buchet de mireasa Moldova

Comanda online buchet de flori mireasa , iar florarii nostri vor crea cu dragoste si dedicatie aranjamente florale pentru orice gust. Cea mai buna parte este ca livrarea in Chisinau este gratuita, iar pe tot teritoriul tarii serviciul de livrare este disponibil toata saptamana, inclusiv in weekend. Apeleaza la serviciile florariei online Livrare Flori cu minim 10 zile inainte, pentru a ne asigura ca avem toate componentele unui buchet de mireasa perfect.

Care sunt cele mai potrivite flori pentru buchetul de mireasa?    » Cele mai potrivite flori pentru buchetul de mireasa sunt florile in care se regaseste mireasa. Daca ii plac trandafirii, bujorii, gypsophila, lalelele sau cala, buchetul miresei ar trebui sa fie compus din exact aceste flori. De asemenea, ar trebui sa se atraga atentia in special la florile ce se mentin mai mult fara apa, fiind rezistente si pastrandu-si aspectul ingrijit pe intreaga durata a nuntii.  

Ce flori nu se pun in buchetul miresei?    » Florile care nu se pun in buchetul miresei fac parte din categoria asta dintr-un anumit motiv. De exemplu, ar trebui sa evitam florile care nu sunt foarte rezistente. De asemenea, multe dintre ele pot provoca alergii din cauza excesului de polen, cum ar fi narcisele sau crizantemele.  

Cine face buchetul miresei?    » Este esential si fundamental sa alegi cu atentie cine face buchetul miresei. Pentru ca buchetul miresei sa arate exact cum ti l-ai imaginat, floristii Livrare Flori vin cu experienta, indemanarea si creativitatea spre a crea exact ce ti-ai dorit.  

Cine cumpara buchetele de mireasa si nasa?    » Exista mai multe variante referitor la cine cumpara buchetele de mireasa si nasa. Una dintre ele ar fi ca mirele se va ocupa de buchetul miresei, dar dupa modelul ales de mireasa. O alta varianta spune ca nasa ar trebui sa-si ia acest angajament, sau chiar sa fie achizitionat de mireasa. Aceste traditii se vor respecta in functie de regiune, nu este o regula bine stabilita.  

Ora disponibila de cumparare a produselor pentru aceeasi zi

Luni
non-stop
marti
non-stop
Miercuri
non-stop
Joi
non-stop
Vineri
non-stop
Sambata
non-stop
Duminica
non-stop
Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Loading...