Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare MUN.CHISINAU 2024-07-20
Premium Delivery Flowers
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
MDL
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare MUN.CHISINAU 2024-07-20
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
Livrare gratuită
Livrare gratuită

in Chișinău timp de două ore

Poză martor
Poză martor

Video la livrare

Garanție
Garanție

returnare plată

Livrare anonimă
Livrare anonimă

la solicitare

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

în Republica Moldova

Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

  1. Acasa
  2. /
  3. Compozitii din Muschi
  4. /
  5. Pereti din muschi si licheni (pret per m2)

Pereti din muschi si licheni (pret per m2)

Model
3459
Contains preserved moss

MDL
-% MDL

Selecteaza cantitatea dorita
Pentru această dată valoarea minimă a comenzii este 450.00 MDL
Comanda telefonic
LuxCourier
Livrăm prin LuxCourier
la livrare
Poză martor la livrare
gratuit
Card de felicitare gratuit
și în weekend
Livrăm și în weekend

Informatii despre Pereti din muschi si licheni (pret per m2)

Pereti din muschi si licheni (pret per m2)

Pentru a crea o atmosfera vie si proaspata in interior, comanda perete vegetal din licheni stabilizati. Acesta nu necesita ingrijire si ramane proaspat minim 5 ani. Alege pentru biroul sau locuinta ta ceva diferit cu un perete verde din licheni si muschi - aer proaspat si umiditate reglata garantat. 

Comanda online pereti din muschi si licheni pentru orice tip de interior. Pretul este calculat pe de m2.  In pret este inclusa consultatia cu decoratorul, masurarea spatiului de lucru, pregatirea proiectului, producerea panoului, instalarea.  Perete vegetal din muschi si licheni livrare gratuita Chisinau . Pentru detalii de livrare in alte localități, va rugam sa ne apelati la numarul de telefon indicat pe site. 


La solicitare, aranjametul poate fi insotit de o felicitare Gratuita si puteti beneficia de optiunea foto martor la livrare, sau anonimat, bifand acest camp la plasarea comenzii.

Livram flori oriunde in Moldova si la solicitare putem oferi livrare speciala prin LUXCOURIER, serviciu premium prin care beneficiati de o livrare deosebita, efectuata de curieri imbracati elegant la sacou, manusele albe si papion.

ATENTIE!!! Poza acestui produs este cu titlu de prezentare. Nuantele si florile pot varia in functie de sezon si stocul disponibil, fiind pastrate aspectul si dimensiunile aranjamentului.

Ora disponibila de cumparare a produsului pentru aceeasi zi

Luni
non-stop
marti
non-stop
Miercuri
non-stop
Joi
non-stop
Vineri
non-stop
Sambata
non-stop
Duminica
non-stop

Impresii despre Pereti din muschi si licheni (pret per m2)

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa fiti autentificati Autentificati-va

Care sunt avantajele unui perete din licheni stabilizati?    » Un perete din licheni stabilizati are o multime de avantaje, precum: purifica aerul, nu necesita ingrijire speciala, confera un miros proaspat, nu gazduiesc insecte, contribuie la regimul umiditatii si nu sunt alergici.  

Cat timp ramane proaspat un perete vegetal din licheni?    » Un perete vegetal din licheni stabilizati va ramane proaspat minim 5 ani, daca nu sta in razele directe ale soarelui si este usor pulverizat cu apa periodic.  

Cum se ingrijeste un perete verde din licheni?    » Un perete verde din licheni nu necesita o ingrijire speciala, insa trebuie amplasat departe de razele directe ale soarelui si pulverizat usor periodic cu apa.  

Perete din licheni stabilizati pret?    » Pretul unui perete din licheni stabilizati este calculat pe m2. In pret este inclusa si consultatia cu decoratorul, masurarea spatiului de lucru, pregatirea proiectului, producerea panoului, instalarea. Pentru mai multe detalii, acceseaza livrareflori.md, aplicatia OkFlora Moldova sau apeleaza-ne la numarul de telefon afisat pe site.  

Loading...