Livrare gratuit─â
Livrare gratuit─â

in Chișinău timp de două ore

Poz─â martor
Poz─â martor

Video la livrare

Garan╚Ťie
Garan╚Ťie

returnare plat─â

Livrare anonim─â
Livrare anonim─â

la solicitare

Pl─â╚Ťi sigure
Pl─â╚Ťi sigure

cu Bitcoin

Livr─âm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Plante in Ghiveci / Flori de Camera in Ghiveci

Sorteaz─â dup─â
Disponibil 73 Produse
Anthurium în ghiveci 45 cm Anthurium în ghiveci 45 cm
349,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 329,00 MDL
Cumpara
Azalee Roz
299,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 289,00 MDL
Cumpara
Hortensie in ghiveci de exterior rosie Hortensie Rosie in Ghiveci
850,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 830,00 MDL
Cumpara
Hortensie în Ghiveci
450,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 440,00 MDL
Cumpara
Zamioculcas 50 cm
359,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 349,00 MDL
Cumpara
Anthurium 70 cm
459,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 449,00 MDL
Cumpara
Aranjament cu Orhidee și Anthurium Aranjament cu Orhidee și Anthurium Aranjament cu Orhidee și Anthurium
1799,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1749,00 MDL
Cumpara
Bonsai Mare in Ghiveci
2220,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2170,00 MDL
Cumpara
Planta Bonsai natural mediu ficus in ghiveci de ceramica
980,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 960,00 MDL
Cumpara
Bonsai Mic in Ghiveci
859,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 829,00 MDL
Cumpara
Cactus Mixt (1 buc)
149,00
MDL
Cumpara
Compozitie cu Anthurium si Plante Decorative
1765,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1725,00 MDL
Cumpara
Compozitie cu Spatifilium si Plante Decorative
1993,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1899,00 MDL
Cumpara
Compozitie cu Zamioculcas, Sansevieria si Suculente
1996,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1966,00 MDL
Cumpara

Flori de camera MD cu livrare la domiciliu

Atunci cand alegem sa cumparam plante in ghiveci sau flori in ghiveci, aducem noi culori in interiorul casei, in designul incaperii si chiar in starea de spirit a oamenilor. Superbele plante de camera si flori de camera sunt un decor nemaipomenit pentru orice interior. O floare in vazon adauga confort si armonie, transforma spatiul unei case sau a unui birou, invaluindu-l cu o frumusete deosebita. In catalogul florariei online Livrare Flori OkFlora veti gasi o mare varietate de plante la ghiveci si flori la ghiveci cu livrare oriunde in Moldova. Puteti face un cadou grozav celor dragi, daruind flori de camera care infloresc sau plante naturale in ghiveci. O planta in vazon este un cadou durabil si extrem de frumos. Asemenea flori de camera in ghiveci au o multime de beneficii si avantaje: produc oxigen, absorb substantele nocive din aer, imbunatatesc aspectul aerului din camera, dar si a energiei, tonifica, au un efect pozitiv asupra memoriei, dar si umidifica si aromatizeaza aerul. Comanda plante de interior si flori de interior online cu livrare la domiciliu. La noi veti gasi cele mai speciale flori de camera in vazon la preturi accesibile. Trimite flori de camera livrare la domiciliu la orice ocazie speciala, sau chiar fara motiv.

Plante in ghiveci Livrare Chisinau

Amenajand un spatiu cu plante naturale in vazon sau plante la ghiveci cu flori, veti crea o atmosfera relaxanta, plina de aer curat si revigorant. Datorita varietatii de specii, poti alege orice flori de vazon si plante de vazon care ti se potrivesc, sau care i se potrivesc cel mai mult celui caruia vrei sa i le daruiesti. Atunci cand alegeti flori de camera, nu trebuie sa uitati ca necesita atentie si ingrijire speciala. Unele plante de camera au nevoie de mai multa ingrijire, altele sunt mai putin pretentioase. Inainte de a cumpara plante de camera cu flori sau plante naturale de camera, trebuie sa evaluati conditiile pe care le aveti si de care au nevoie acestea. Conditiile ar fi: iluminarea, temperatura si umiditatea. Pentru a comanda flori de camera online, ar fi indicat sa studiati regulile de ingrijire a acestil plante de interior. Puteti face acest lucru online, sau sa apelati la ajutorul nostru. Trimite flori de camera cu livrare pentru un coleg, prieten, parinte sau persoana iubita. O planta de camera poate fi daruita de sarbatori, sau fara un motiv special. Daca esti in cautare de un magazin de flori de camera Chisinau, poti apela cu incredere la floraria online Livrare Flori OkFlora. Avem o colectie impresionanta de plante si flori la ghiveci, care pot fi livrate gratuit in Chisinau. Comanda online flori de camera Chisinau cu livrare gratuita si speciala.

Plante si flori in vazon Moldova

De unde sa cumparati flori de interior cu livrare in Moldova? Cel mai bine este sa faceti acest lucru de la magazine specializate, dedicate florilor. Din varietatea noastra de flori de camera naturale, este usor sa alegeti o optiune pentru o zi de nastere, aniversare, prima intalnire si multe alte evenimente importante. Curierii nostri vor livra prompt la adresa specificata, in ziua si la ora stabilita. Trimite plante de camera benefice celor dragi ca un semn de atentie, fiind un cadou durabil, daca va fi ingrijit corect. Comanda flori de camera Moldova online, cu livrare chiar in aceeasi zi. Trimite plante de camera vazon Moldova cu livrare, chiar daca esti departe sau nu iti permite timpul.

Flori de camera MD pret?    » Florile de camera au preturi diverse la floraria online Livrare Flori OkFlora. Pentru a vedea intreaga colectie si preturile acestora, acceseaza https://livrareflori.md/plante-si-flori-in-ghiveci sau aplicatia OkFlora Moldova.  

Unde gasesc in Chisinau magazin de plante de camera?    » Magazinul online de plante si flori de camera, ce dispune de o colectie impresionanta de plante si flori in ghiveci, este floraria Livrare Flori OkFlora. Dispunem de un catalog diversificat, unde vei gasi plante si flori de interior de orice tip.  

Cum trimit cu livrare flori la ghiveci in Moldova?    » Daca vrei sa trimiti cu livrare flori la ghiveci in Moldova, apeleaza la floraria online Livrare Flori OkFlora. Trimite bonsai, orhidee, Craciunita, cactusi, suculente, cu livrare oriunde in Moldova. Plaseaza o comanda online, achita prin plati sigure, iar planta va ajunge in siguranta la destinatie.  

Cum se ingrijeste o planta de camera?    » Plantele de camera au nevoie de ingrijire individuala, in functie de necesitati. De aceea, pentru detalii suplimentare, cere sfatul floristului care te va ajuta cu orice informatie de care ai nevoie.  

Ora disponibila de cumparare a produselor pentru aceeasi zi

luni
orar full day
Marti
orar full day
miercuri
orar full day
joi
orar full day
vineri
orar full day
sambata
orar full day
duminica
orar full day
Pagini 1 2 3 4 5
Loading...