Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare MUN.CHISINAU 2024-06-14
Premium Delivery Flowers
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
MDL
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare MUN.CHISINAU 2024-06-14
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Locuri vacante

Locuri vacante

Livrareflori.md (floraria OkFlora) este o companie in continua dezvoltare, motiv pentru care dorim sa angajam forte noi!

Trimite Cv-ul tau la adresa de email jobs@livrareflori.md in care sa indici postul care doresti sa-l detii. Dupa analiza Cv-ul transmis de tine si in cazul care corespunde cerintelor si criteriilor de selectare vei fi contactat pentru detalii!

Posturi pentru angajari:
  1. Curieri! Cerinte, baiat cu virsta cuprinsa intre 24-35 ani ce detine automobil propriu de consum mic, chipes, amabil, punctual, experienta in sofat minim 2 ani, cunoasterea orasului constiutuie un avantaj. Compania ofera, salariu atractiv, combustibil,deservirea tehnica a masinei, grafic stabil, pachet social, bonusuri.
  2. Vinzator/opertator! Cerinte persoana tinara cu studii superioare sau colegiu, cunoasterea obligatorie al limbilor romana, rusa si engleza, cunoasterea florilor si experienta in vinzari va constitui un avantaj. Compania ofera, salariu atractiv, pachet social,grafic stabil, bonusuri.
  3. Florist! Cerinta: persoana cu experienta in domeniul floristic, sau cu dorinta de a lucra in acest domeniu, ingenioasa, punctuala, rezistenta, sociabila. Compania ofera, salariu atractiv, pachet social,grafic stabil, bonusuri.

Aplica pentru un post

Departament
E-mail
Mesaj
Anexează CV
Loading...