Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare MUN.CHISINAU 2024-05-19
Premium Delivery Flowers
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
MDL
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare MUN.CHISINAU 2024-05-19
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Cum livrăm

Cum livrăm

Afla pretul in localitatea ta

Raion

Livrareflori.md (Florăria OkFlora) livrează flori și cadouri în orice colț al Moldovei - 1681 localități și oriunde în lume. Costul unei livrări este diferită pentru fiecare localitate. În Chișinău livrarea este gratuită în intervalul 8:00-22:00. Pentru celelalte localități, vă rugăm să selectați din câmpurile de mai sus satul sau orașul și vă va fi afișat prețul.

Vă rugăm respectuos să plasați comanda din timp, pentru ca noi să reușim să o livrăm la ora cuvenită.

Plasarea comenzilor online (pe site) este posibilă 24/24, 7 zile din saptamână. Comenzile la telefon se primesc între orele 8:00-21:00 în fiecare zi. Primirea comenzilor în florărie e posibilă zilnic între orele 8:00-21:00.

În Chișinău, precum și în suburbiile orașului, comanda se livrează în 2 ore după achitarea acesteia. În restul raioanelor Moldovei, comanda poate fi livrată în minim 6 ore după achitare.

Și nu în ultimul rând, vă asigurăm confidențialitatea deplină, dacă optați pentru livrarea anonimă !

 

Cum livrăm?

Livrare "Specială"
Livrare "Tradițională"

 

Poza la livrare

Livratorul va face o poza la livrare ca dovada ca comanda a fost livrata in tocmai cerintelor alese de DVS., in cazul in care ati solicitat acesta optiune la palsarea comenzii. Pozele pot fi transmise doar prin email, iar compania Livrare Flori (floraria OkFlora) nu poarta responsabilitate in cazul in care persoana nu doreste sa fie pozata sau apar careva erori: lipsa conexiune la internet, date de contact eronate, erori de comunicare, etc. Poza se face cu telefonul mobil.

Atentie! In zilele de tip 14 februarie, 8 martie, Craciun, etc. ne rezervam dreptul de a nu transmite poza martor pe email. Va multumim pentru intelegere.

Video la livrare

Serviciul “Video la livrare” este prestat de către curierul care livrează comanda, care ulterior trimite video-ul titularului. Prețul pentru video- 299 lei pe site și 259 lei în aplicație. 

Respectând cerințele actelor legislative din Republica Moldova, compania își asumă responsabilitatea de a nu livra și comercializa băuturi alcoolice persoanelor sub 18 ani, și în intervalul de timp 22:00-08:00 tuturor persoanelor!
Loading...