Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare MUN.CHISINAU 2024-05-20
Premium Delivery Flowers
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
MDL
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare MUN.CHISINAU 2024-05-20
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Despre noi

Despre noi

Suntem compania care timp de 8 ani face livrare de flori în Moldova și oriunde în Lume.  Aici iau naștere cele mai frumoase compoziții florale, executate cu mult suflet de floriști. Scopul nostru este de a umple cu emoții pozitive chipurile și sufletele celor apropiați.

Creăm buchete și aranjamente florale pentru orice ocazii. Amenajăm cu flori și compoziții florale locuri protocolare: recepții, birouri, săli de conferință. Creăm buchetul miresei și toată gama de produse specifice unei nunți. Pregătim crâșme și decor floristic pentru botez și cumetrie. Aducem buchete și compoziții pentru evenimente corporative. Facem coroane și buchete pentru funerarii.

Primim comenzi telefonic, online sau la oficiu. Cele mai demne flori care ajung în brațele dumneavoastră sunt alese cu multă grijă din serele din Moldova și din Olanda. Vă punem la dispoziție peste 350 de tipuri de flori, pe care floriștii nostri profesioniști vi le armonizează. Dupa care, buchetul ajunge în mâinile livratorilor care se prezintă în cea mai placută ochiului ținută.

 
8 ani
21000 +
1500 + 7 8
Experiență Persoane fericite Produse disponibile Livratori Floriști

 

Cum livrăm?

Livrare "Specială"
Livrare "Tradițională"
Loading...