Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare MUN.CHISINAU 2024-04-16
Premium Delivery Flowers
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
MDL
RO
0
Locatia si data de livrare este Selecteaza locatia si data de livrare MUN.CHISINAU 2024-04-16
0
Lun-Dum: 8:00 - 21:00
  1. Acasa
  2. /
  3. Cum platesc?

Cum platesc?

Odată ce ați ales cadoul perfect, (buchet, aranjament floral, accesoriu) trebuie să indicaţi data si ora livrarii, să-l adăugați în coș și să achitați comanda prin completarea formularului de comandă și alegând modalitatea de plată care vă este acesibilă. După care veți fi redirecționat la pagina sistemului de plată ales, unde, cu atenție, urmați pașii pentru a plasa comanda cu succes.

1. Plata online cu card bancar (Visa, Mastercard sau Maestro) sau portofel electronic prin sistemul de plata PayNetAlegând plata online prin card, veți fi redirectionați pe pagina sitemului de plata PayNet, unde introduceți datele cardului: Numarul cardului din 16 cifre, numele și prenumele, codul ccv (ultimele 3 cifre din șirul de cifre din spatele cardului), și data expirării cardului. Tastați butonul plătește și comanda este efectuată. Această modalitate este foarte sigură, securitatea acesteia este garantată de sistemul de plată PayNet.

2. Plata online prin PayPalMetoda de plată se realizează online şi este disponibilă tuturor clienţilor care posedă un card de credit sau debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Diners, JCB. Veți fi redirecționt la pagina sistemului de plata PAYPAL unde urmați pașii.

3. Plata prin transfer bancarAceastă plată se efectuează în cazul persoanelor juridice sau fizice care dețin un cont curent la bancă. Si plata se va efectua pe contul bancar al companiei SRL "Floria de Lux" pentru a afla rechizitele bancare e necesar sa ne apelați la numerele de telefon 022862121, 078862121.

4. Plata curierului sau plata la livrare În urma plasării comenzii cu această metoda de plată, curierul se va apropia la adresa unde vă aflați. O puteti achita cheș sau cu ajutorul cardului. Această modalitate este valabila doar în Chișinau!

5. Plata în florăria Ok Flora


Plata în florăria noastră sitiuată la adresa  Chisinau str. Puskin 44, o puteți face de luni până duminică, între orele 8:00-21:30. Aici aveți posibilitatea de achita cash si cu ajutorul cardului.

6. Plata la orice filiala MoldinconbankPentru a achita comanda prin această metodă de plată e necesar să vă apropiați la orice filială Moldinconbank, oriunde în Moldova. E necesar sa vă prezentați cu buletinul, să spuneti numarul comenzii plasate, denumirea companiei noastre SRL”Floria de Lux”. Si după achitare sa ne anuntați.

7. Plata online cu card bancar(Visa, Mastercard sau Maestro) prin sistemul de plata BPAYAlegând plata online prin card, veți fi redirectionați pe pagina sitemului de plata BPay, aici aveti posibilitatea de a alege valuta in care doriti sa achitati, după introduceți datele cardului: Numarul cardului din 16 cifre, numele și prenumele, codul ccv(ultimele 3 cifre din șirul de cifre din spatele cardului), și data expirării cardului. Tastați butonul plătește și comanda este efectuată.

8. Plata prin TerminalAveți posibilitatea să achitați și prin Terminal, cu codul afiștat pe site după plasarea comenzii sau acest cod îl puteți primi și de la un operator dupa ce faceti comanda telefonic, mergeți la cel mai apropiat terminal Bpay și achitați comanda. Terminalele Bpay sunt sitiuate oriunde în Moldova la chioșcurile Moldopresa, Magazine, Poșta, Gări auto, și altele.

9. La Poșta Moldovei.Plasând comanda cu acest mod de plată, veți primi un cod cu care vă apropiați la Poștă pentru a achiata comanda.


10. Webmoney sau Yandex money.Aceste modalități sun valabile dacă alegeți plata prin sistemul Bpay, pe pagina acestui sistem de plată alegeți una din aceste modalități si urmați pașii de achitare.

Atenție!

Compania garantează 100% returnarea banilor în cazul în care corespunde termenilor și condițiilor companiei click aici. Procedura și termenii de reintoarcere depind de ce metodă de plată ați ales. Pentru detalii contactați-ne.

Respectând cerințele actelor legislative din Republica Moldova, compania își asumă responsabilitatea de a nu livra și comercializa băuturi alcoolice persoanelor sub 18 ani, și în intervalul de timp 22:00-08:00 tuturor persoanelor!

 

Loading...