Livrare gratuită
Livrare gratuită

in Chișinău timp de două ore

Poză martor
Poză martor

Video la livrare

Garanție
Garanție

returnare plată

Livrare anonimă
Livrare anonimă

la solicitare

Plăți sigure
Plăți sigure

cu Bitcoin

Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Cadouri de Mos Nicolae

Sortează după
Disponibil 31 Produse
Cadou de Craciun Cana cu Dulciuri si Brad
899,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 879,00 MDL
Cumpara
Buchet cu Mandarine si Brad
599,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 589,00 MDL
Cumpara
Cos Mare cu Mandarine Cos Mare cu Mandarine
899,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 859,00 MDL
Cumpara
Buchet cu Brad si Bumbac
550,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 540,00 MDL
Cumpara
Buchet cu Brad, Conuri si Bumbac
599,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 598,00 MDL
Cumpara
Buchet cu Brad, Pin si Ilex
599,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 589,00 MDL
Cumpara
Brad de Craciun cu Globuri Rosii si Argintii Brad de Craciun cu Globuri Rosii si Argintii
699,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 669,00 MDL
Cumpara
Brad cu Decor Rosu Auriu Brad cu Decor Rosu Auriu
599,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 569,00 MDL
Cumpara
Cadou de Craciun - Ladita cu Ferrero Rocher si Spumant Cadou de Craciun - Ladita cu Ferrero Rocher si Spumant Cadou de Craciun - Ladita cu Ferrero Rocher si Spumant
899,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 879,00 MDL
Cumpara
Idee Cadou de Mos Craciun - Ladita cu Raffaello si Spumant Idee Cadou de Mos Craciun - Ladita cu Raffaello si Spumant Idee Cadou de Mos Craciun - Ladita cu Raffaello si Spumant Idee Cadou de Mos Craciun - Ladita cu Raffaello si Spumant Idee Cadou de Mos Craciun - Ladita cu Raffaello si Spumant Idee Cadou de Mos Craciun - Ladita cu Raffaello si Spumant
899,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 879,00 MDL
Cumpara
Coronita cu Jucarii Aurii
999,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 969,00 MDL
Cumpara
Coronita Pentru Usa cu Brad si Citrice Uscate
899,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 869,00 MDL
Cumpara
Coronita Pentru Usa cu Brad si Ilex
899,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 869,00 MDL
Cumpara
Buchet cu Bumbac si Eucalipt
999,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 979,00 MDL
Cumpara
Buchet cu Brad, Pin si Bumbac
699,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 689,00 MDL
Cumpara
Bradut din Crengute Nobilis si Tuja Bradut din Crengute Nobilis si Tuja Bradut din Crengute Nobilis si Tuja Bradut din Crengute Nobilis si Tuja Bradut din Crengute Nobilis si Tuja Bradut din Crengute Nobilis si Tuja
365,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 345,00 MDL
Cumpara
Broasca Testoasa HandMade Broasca Testoasa HandMade Broasca Testoasa HandMade Broasca Testoasa HandMade
599,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 549,00 MDL
Cumpara
Buchet Alb de Iarna Buchet Alb de Iarna Buchet Alb de Iarna Buchet Alb de Iarna Buchet Alb de Iarna Buchet Alb de Iarna Buchet Alb de Iarna
1099,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1079,00 MDL
Cumpara

Idei de Cadouri Mos Nicolae

In fiecare an, pe data de 19 decembrie, in Republica Moldova se serbeaza Sfantul Nicolae, unul dintre sfintii crestini cei mai iubiti si respectati. Acesta este cunoscut pentru faptul ca ajuta oamenii nevoiasi si a facut multe fapte bune in timpul vietii sale. In aceasta zi, oamenii ii ofera omagii si daruiesc cadouri celor dragi in cizme, in semn de respect si apreciere.

Cadouri Mos Nicolae pentru copii

Unul dintre cele mai populare omagii oferite in ziua Sfantului Nicolae pentru Nicolae si Nicoleta sunt florile. Florile de Sfantul Nicolae sunt adesea achizitionate de catre cei care doresc sa arate respectul si aprecierea lor fata de persoanele care ii poarta numele sfantului. Aceste flori pot fi buchete mari, cu trandafiri, bumbac, fire de brad, sau aranjamente florale de sezon. Acum poti comanda cadouri Mos Nicolae pentru copii cu livrare oriunde in Moldova.

In afara de flori, oamenii pot achizitiona si alte cadouri de Sfantul Nicolae pentru persoanele dragi, pentru a le pune in cizme. Aceste cadouri pot fi diverse, de la dulciuri si prajituri, la fructe si jucarii pentru copii Mos Nicolae. De asemenea, exista si cadouri personalizate, care sunt create special pentru acea persoana, in functie de gusturile si preferintele acesteia.

Buchete si cadouri de Sfantul Nicolae

In cazul in care doriti sa oferiti un buchet de flori pentru Nicoleta, puteti opta pentru unul care sa contina flori specifice acestei perioade, precum trandafiri, ilex sau bumbac. Aceste flori sunt cunoscute pentru frumusetea lor si sunt perfecte pentru a transmite un mesaj de iubire si apreciere.

Daca vreti sa oferiti cadouri pentru Nicolae de Sfantul Nicolae, puteti opta pentru diverse obiecte, in functie de varsta acestuia si de interesele sale. De exemplu, daca Nicolae este un copil, puteti achizitiona o jucarie sau un joc educational, in timp ce daca este un adult, puteti opta pentru un obiect de decor sau un cos cu cadouri.

Indiferent ce alegi sa oferi in ziua Sfantului Nicolae, important este sa transmiti un mesaj de respect si iubire celui care primeste gestul tau. Astfel, fie ca alegi sa daruiesti flori sau cadouri, important este sa fii atent la detalii si sa alegi ceva care sa fie apreciat de catre persoana respectiva.

Idei de cadouri de Mos Nicolae?    » Daca esti in lipsa de idei de cadouri de Mos Nicolae, floraria online Livrare Flori OkFlora te ajuta. Am pregatit pe site si in aplicatia Ok Flora Moldova o colectie de cadouri, care cuprinde: braduti, cutii cu cadouri, coronite de Craciun, jucarii, buchete de iarna si dulciuri.  

Idei de cadouri de Mos Nicolae pentru copii?    » Daca nu ai idei de cadouri de Mos Nicolae pentru copii, am pregatit noi o colectie din care te poti inspira. Poti alege jucarii, dulciuri, fructe sau cadouri. Pentru a vedea toate produsele, acceseaza site-ul sau aplicatia Ok Flora Moldova.  

Ora disponibila de cumparare a produselor pentru aceeasi zi

Luni
non-stop
marti
non-stop
Miercuri
non-stop
Joi
non-stop
Vineri
non-stop
Sambata
non-stop
Duminica
non-stop
Pagini 1 2
Loading...