Free delivery
Free delivery

in Chișinău in two hours

Photo at delivery
Photo at delivery

Video at delivery

Guarantee
Guarantee

payment return

Anonymous delivery
Anonymous delivery

on request

Secure payments
Secure payments

with Bitcoin

Delivery only based
Delivery only based

on her Facebook and Instagram name

Coronite de Craciun

New products

Tort Tropic Breeze
#3069
14,63
EUR

Special offers

Bouquet of White Peonies Bouquet of White Peonies
#4170
153,65
EUR
#3185
321,14
EUR
Red Roses in Basket Red Roses in Basket
#4246
92,21
EUR
51 Red Roses 70 cm 51 Red Roses 70 cm 51 Red Roses 70 cm 51 Red Roses 70 cm 51 Red Roses 70 cm
#2214
241,99
EUR
Bouquet Elegance Red Bouquet Elegance Red Bouquet Elegance Red Bouquet Elegance Red Bouquet Elegance Red
#2224
244,54
EUR
Bouquet of 25 narcissus Bouquet of 25 narcissus Bouquet of 25 narcissus Bouquet of 25 narcissus Bouquet of 25 narcissus Bouquet of 25 narcissus Bouquet of 25 narcissus Bouquet of 25 narcissus
#1962
72,15
EUR
Sort by
In stock 23 products
Red Christmasd Wreath with Oranges Red Christmasd Wreath with Oranges Red Christmasd Wreath with Oranges Red Christmasd Wreath with Oranges Red Christmasd Wreath with Oranges
63,54
EUR
Price in App OkFlora 61,10 EUR
out of stock
Coronita de Craciun Festiva
48,87
EUR
Price in App OkFlora 47,40 EUR
out of stock
Coronita de Craciun cu Elemente Naturale
39,08
EUR
Price in App OkFlora 37,62 EUR
out of stock
Coronita Pentru Usa cu Brad si Citrice Uscate
43,98
EUR
Price in App OkFlora 42,51 EUR
out of stock
Coronita cu Jucarii Aurii
48,87
EUR
Price in App OkFlora 47,40 EUR
out of stock
Coronita Pentru Usa cu Brad si Ilex
43,98
EUR
Price in App OkFlora 42,51 EUR
out of stock
Christmas wreath with Eucalyptus Christmas wreath with Eucalyptus Christmas wreath with Eucalyptus Christmas wreath with Eucalyptus Christmas wreath with Eucalyptus
27,34
EUR
Price in App OkFlora 24,90 EUR
out of stock
Red Christmas Wreath Red Christmas Wreath Red Christmas Wreath Red Christmas Wreath Red Christmas Wreath
43,98
EUR
Price in App OkFlora 41,53 EUR
out of stock
Silver Christmas Wreaths Silver Christmas Wreaths Silver Christmas Wreaths Silver Christmas Wreaths Silver Christmas Wreaths
46,42
EUR
Price in App OkFlora 43,98 EUR
out of stock
White Christmas Wreath
39,08
EUR
Price in App OkFlora 36,64 EUR
out of stock
Coronita Secret Santa
43,98
EUR
Price in App OkFlora 42,51 EUR
out of stock
Coronita cu Bumbac, Ilex si Mandarine
48,87
EUR
Price in App OkFlora 47,40 EUR
out of stock
Coronita de Craciun Sarbatori Fericite
73,33
EUR
Price in App OkFlora 70,88 EUR
out of stock
Coronita de Craciun cu Globuri Negre si Conuri de Brad
53,76
EUR
Price in App OkFlora 51,80 EUR
out of stock
Coronita de Craciun Decorata cu Jucarii Rosii
43,98
EUR
Price in App OkFlora 42,51 EUR
out of stock
Coroana de Craciun cu Globuri si Elemente de Brad
63,54
EUR
Price in App OkFlora 61,10 EUR
out of stock
Coronita de Craciun cu Globuri Rosii si Fructe Uscate
48,87
EUR
Price in App OkFlora 47,40 EUR
out of stock

Coronite de Craciun Moldova

Coronita de Craciun nu este un element nou, ci se regaseste inca de acum 2000 de ani. In timpul solstitiului de iarna, stramosii nostri sarbatoreau trecerea dintre vechi si nou, dand nastere la speranta, primavara devreme, recolta si caldura. Coroana rotunda din conifere insemna ciclicitate si succesiunea anotimpurilor pentru triburi. Prin urmare, la sfarsitul lunii decembrie, aceste decoratiuni simple au aparut prin case si pe usi, precum si pe mesele festive.

Astazi este foarte usor sa alegi coronite din brad natural pentru decorare. Din fericire,gasesti coroane de Craciun la fiecare pas, mai ales la inceperea sezonului sarbatorilor de iarna. Cu toate acestea, modelele creative, de inalta calitate, de brazi, conuri si elemente decorative tipice sunt destul de rare. De aceea am creat diferite coronite din brad. Vizualizati intreaga colectie pe site-ul sau aplicatia noastra Ok Flora Moldova. Alegeti coronita de brad preferata pentru a se potrivi cu designul casei dvs., precum si cu gusturile dvs.

Ce simbolizeaza coronita de Craciun?

Exista mai multe povesti celebre despre cum a aparut coronita de Craciun. Una dintre ele mentioneaza cum chiar si paganii teseau coroane din ramurile vesnic verzi ale coniferelor. Fiecare regiune are propria sa interpretare a semnificatiei coroanei. Au fost odata impodobite cu patru lumanari. Cu patru saptamani inainte de Craciun, lumanarile erau aprinse in fiecare duminica. Familiile stiau ca zilele premergatoare Craciunului aduc bucurie de sarbatori si liniste si pace sufleteasca.

Fiecare specie de planta simbolizeaza si ea cate ceva. De exemplu, coroanele de pin, molizii, tisa si alte conifere sunt simboluri ale vietii eterne. O coroana de cedru sau ienupar este un simbol al sanatatii si vindecarii. Coroana sfanta din ilfin seamana cu coroana de spini pe care Iisus a pus-o inainte de rastignire, iar coroana de laur simbolizeaza depasirea suferintei si trecerea la o noua etapa mai stralucitoare a vietii.

Chiar daca nu crezi in simboluri si amulete, coroanele de Craciun iti vin la indemana pentru ca, pe langa semnificatiile secrete ascunse in crengi, aceste decoratiuni sunt perfecte din punct de vedere estetic. Comanda online coronite de Craciun simple cu livrare oriunde in Moldova chiar in aceeasi zi in care ai plasat comanda.

Coronite Craciun Livrare Chisinau

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au agatat coroane de Craciun la intrarea caselor lor ca o amuleta puternica. Se crede ca acest produs atrage energiile pozitive in casa si le respinge pe cele negative. De asemenea, vorbeste despre ospitalitatea din acea casa. Pentru a-ti decora locuinta cu o coronita de brad natural intr-un mod unic si frumos, iti recomandam sa folosesti coronite lucrate manual. Daca nu aveti dorinta sau oportunitatea de a va face singur, va recomandam sa alegeti din Colectia Florariei Livrare Flori OkFlora.

Pentru a vizualiza intreaga colectie de modele de coronite de Craciun si pentru a va inspira, vizitati site-ul sau aplicatia Ok Flora Moldova. Puteti comanda online coronite de Craciun naturale cu livrare la domiciliu, astfel incat sa nu pierdeti timpul in agitatia orasului. Ti-am pregatit multe de surprize, asa ca ramai cu noi! Comanda acum coronite Craciun cu livrare in Chisinau la orice ora.

Loading...