Livrare în Ștefan Vodă
Livrare în Ștefan Vodă

timp de 2 ore

Poză martor
Poză martor

Video la livrare

Garanție
Garanție

returnare plată

Livrare anonimă
Livrare anonimă

la solicitare

Livrare prin LuxCourier
Livrare prin LuxCourier

în Republica Moldova

Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Coroane si Compozitii Funerare, R-UL STEFAN VODA, OR.STEFAN VODA

Sortează după
Disponibil 70 Produse
Buchet Funerar Nr. 1
890,00
MDL
Vezi detalii
Buchet Funerar Nr. 2
1050,00
MDL
Vezi detalii
Buchet Funerar Nr. 4
500,00
MDL
Vezi detalii
Coș Funerar Nr. 1
1500,00
MDL
Vezi detalii
Coș Funerar Nr. 2
1290,00
MDL
Vezi detalii
Coș Funerar Nr. 3
1500,00
MDL
Vezi detalii
Coș Funerar Nr. 4
1550,00
MDL
Vezi detalii
Coroană funerară Nr. 1
2700,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2650,00 MDL
Vezi detalii
Coroană funerară Nr. 2
2200,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2150,00 MDL
Vezi detalii
Coroană funerară Nr. 3
Vezi detalii
Coroană funerară Nr. 4
2150,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2100,00 MDL
Vezi detalii
Coroană funerară Nr. 5
2200,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2100,00 MDL
Vezi detalii
Coroană funerară Nr. 6
1950,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1900,00 MDL
Vezi detalii
Coroana Funerara Rotunda Mica Nr.1
Vezi detalii
Coroana Funerara Rotunda Mica Nr.2
Vezi detalii
Coroana Funerara Rotunda Mica Nr.3
Vezi detalii
Coroana Funerara Rotunda Mica Nr.4
Vezi detalii
Coroana Funerara Rotunda Mica Nr.5
1860,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1840,00 MDL
Vezi detalii

Comanda online coroane funerare in Chisinau cu livrare gratuita

Comanda online coroane funerare Chisinau cu livrare gratuita. Coroane funerare din flori naturale de diferite marimi. Trimite buchet funerar Moldova 24/24.

Traditia de a folosi coroana funerara din flori vii simbolizeaza tranzitia sufletului catre o alta lume, iar astazi exprima puritatea sentimentelor si a tristetii profunde. Un aranjament floral din cadrul unei compozitii funerare poate fi efectuata intr-un timp util de catre floristii echipei Livrare Flori. Pentru livrarea pe intreg teritoriul Republicii Moldova avem disponibila o gama bogata de coroane funerare din flori vii, cosuri funerare din flori, buchete funerare din flori vii, compozitie sub forma de cruce de inmormantare din flori vii. Fii alaturi de cei dragi, arata-le ca iti pasa si trimite cele mai sincere condoleante cu o coroana funerara cu livrare gratuita in Chisinau 24/24.

Trimite coroana funerara pe tot teritoriul Republicii Moldova

La orice comanda de coroane funerare plasata telefonic sau la comanda online plasata pe site-ul nostru livrareflori.md si pe aplicatia Ok Flora Moldova, ne poti trimite un mesaj de adio, iar noi il vom inscriptiona pe o panglica de doliu. De asemenea, poti trimite un cos funerar cu flori sau o coroana funerara din flori naturale si fiind peste hotare. Serviciul nostru de livrari este disponibil in toata tara, astfel oferim livrare de coroane funerare ce vor ajunge in aceeasi zi oriunde in Moldova , mai exact in Chisinau, Balti,  Ungheni, Cahul, Soroca, Orhei, Causeni, dar si in restul localitatilor.

Coroane funerare pret?    » Pretul unei coroane funerare marca OkFlora incepe de la 500 MLD si creste in functie de complexitatea compozitiei acesteia. Pentru detalii, contacteaza-ne, acceseaza site-ul sau aplicatia Ok Flora Moldova.  

Unde gasim coroane funerare online?    » La floraria Livrare Flori gasim coroane funerare online diferite ca si aspect. Ai posibilitatea de a alege intre cos funerar, buchet funerar, coroana funerara sau cruce funerara.  

Cat timp rezista o coroana funerara din florii vii?    » O coroana funerara din flori vii rezista pe intreaga durata a ceremoniei, dar si o perioada lunga dupa aceasta. Prospetimea florilor se datoreaza faptului ca acestea sunt aranjate pe un burete cu apa.  

Ce scriu pe coroana funerara?    » Pe coroana funerara scrii clar si succint ce simti in acel moment. Mesajul este format in dependenta de relatia pe care ai avut-o cu persoana care nu mai este printre noi. Acesta va fi imprimat pe o panglica, care va fi fixata pe coroana funerara. Odata cu plasarea comenzii, lasa si mesajul tau personalizat, cum ar fi: Sincere regrete. Zbor lin spre cer. Mereu in inimile noastre.  

Ce fac cu coroana funerara dupa ce am ajuns la cimitir?    » La finalul ceremoniei, este esential ce fac cu coroana funerara dupa ce am ajuns la cimitir. Dupa ce ai transmis condoleante si inmormantarea a luat sfarsit, lasi coroana pe mormant cu respectiva compozitie florala in sus.  

Ora disponibila de cumparare a produselor pentru aceeasi zi

Luni
non-stop
marti
non-stop
Miercuri
non-stop
Joi
non-stop
Vineri
non-stop
Sambata
non-stop
Duminica
non-stop
Pagini 1 2 3 4
Loading...