Livrare gratuită
Livrare gratuită

in Chișinău timp de două ore

Poză martor
Poză martor

Video la livrare

Garanție
Garanție

returnare plată

Livrare anonimă
Livrare anonimă

la solicitare

Plăți sigure
Plăți sigure

cu Bitcoin

Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Surpriza la Domiciliu Chisinau si Oriunde in Moldova

Sortează după
Disponibil 33 Produse
Surpriza la Domiciliu Pachet Nr.1
1869,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1769,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu Pachet Nr.2
2859,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2799,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu Pachet Nr.3
3299,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 3199,00 MDL
Cumpara
Surpriza Felicitare la Absolvire
1549,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1449,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu Cadou pentru Bunelu
3699,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 3599,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu Cadou pentru Bunica
4799,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 4699,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu Cadou pentru Mama
2199,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2099,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu Cadou pentru Proaspat Tatic
1799,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1749,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu Cadou pentru Tata
3999,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 3899,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu Flori pentru Iubita
2559,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2449,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu pentru Aniversare
3299,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 3199,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu pentru Bunel
1950,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1850,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu pentru Bunica
2299,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2199,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu pentru Cea Mai Buna Prietena
1849,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1749,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu pentru Diriginta
2999,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2949,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu pentru Fiica
2899,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2799,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu pentru Fini
3299,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 3249,00 MDL
Cumpara
Surpriza la Domiciliu pentru Frate
1499,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1449,00 MDL
Cumpara

Surprize la Domiciliu Livrare 24/24

De multe ori ne prindem la gandul ca am vrea sa organizam o surpriza plina de romantism, sa ii aducem jumatatii noastre un cadru romantic si coplesitor prin intermediul unei surprize la domiciliu. In alte zile, vrem sa le facem ziua mai buna si colegilor de la birou sau prietenilor cu o surpriza cu livrare la domiciliu sau chiar la locul de munca. De cele mai multe ori vrem sa surpridem si la o zi de nastere, mai ales cand suntem departe de prieteni si familie. Acum, le puteti face pe toate chiar si concomitent. Fie ca este vorba despre o surpriza cu flori la domiciliu sau o surpriza cadou la domiciliu, floraria online Livrare Flori OkFlora iti vine in ajutor cu o selectie de surprize cu livrare la domiciliu pentru toate ocaziile speciale pe care le intalnesti de-a lungul anilor. Daca ai anumite idei surprize la domiciliu, dar nu stii cum sa le pui in practica, sa alegi cadourile potrivite si sa iti organizezi timpul cat mai eficient in acest sens, le poti face pe toate doar cu cateva click-uri. Plaseaza o comanda online de surpriza la domiciliu de orice tip: surpriza la domiciliu pentru iubita, surpriza la domiciliu pentru parinti, surpriza la domiciliu pentru frate sau sora, surpriza la domiciliu pentru viitor tatic sau surpriza la domiciliu pentru fini sau nasi. Daca vrei sa trimiti surprize cu flori la domiciliu sau surprize cu cadouri la domiciliu, sau chiar ambele, acceseaza livrareflori.md sau aplicatia OkFlora Moldova. Toate surprizele prezentate pe site sunt variantele propuse de noi, care pot fi modificate oricand la cererea dvs. Pentru ajutor, apeleaza-ne.

Surprize la domiciliu Chisinau

Mereu este placut cand primim daruri sau ni se organizeaza surprize, insa atunci cand facem noi surprize flori, emotiile sunt de nedescris. Aceasta traditie de a ne oferi cadouri in zilele semnificative este una care ne face viata colorata. In asa mod ne aratam mai usor ce purtam in suflet, vorbim prin gesturi. Si cele mai mici gesturi de atentie pot face o zi mai buna unei persoane, dar mai ales cand ia forma unei surprize cu flori la domiciliu. Acum poti trimite o surpriza la domiciliu pentru ea sau surpriza la domiciliu pentru el cu livrare in Chisinau sau Moldova. Daca vrei sa trimiti surprize cadouri la domiciliu sau surprize cu flori la domiciliu, vei ramane in inima destinatarului mult timp. Partea cea mai surprizatoare este ca am pregatit o colectie de surprize la domiciliu pentru tot felul de ocazii speciale: surpriza la domiciliu gravida, surprize la domiciliu diriginta, surprize la domiciliu pentru absolvire sau chiar surprize la domiciliu la nastere. Alege cele mai originale surprize la domiciliu pentru barbati sau surprize la domiciliu pentru femei. Trimite surprize la domiciliu Chisinau cu livrare gratuita si speciala: prin intermediul unui curier elegant la sacou, manusi si papion. Comanda online livrare cadouri Chisinau pentru cei dragi!

Surprize la domiciliu Moldova

Vrei sa scapi de griji si sa organizezi din timp o surpriza la domiciliu Moldova sau ai lasat-o pentru ultimul moment si nu mai stii ce sa faci? Comanda acum surprize la domiciliu Moldova sau surprize la domiciliu Chisinau cu livrare chiar in aceeasi zi, la 2-5 ore de la plasarea comenzii. Garantam punctualitate si atentie la alegerea produselor de inalta calitate. Floraria online Livrare Flori OkFlora trimite surprize la usa ta in orice moment al zilei 24/24. Economisiti timp in alegerea cadourilor si a florilor, alegeti o surpriza cu livrare la domiciliu care le poate contine pe toate. Daca va doriti o anumita modificare, contactati-ne – iar noi vom face tot ce ne sta in putinta sa livram surpriza la domiciliu perfecta. Trimite surprize la domiciliu Moldova cu livrare eleganta. 

Unde gasesc surprize la domiciliu cu livrare in Chisinau?    » Daca vrei sa faci o surpriza la domiciliu cu livrare in Chisinau, apeleaza cu incredere la floraria online Livrare Flori. Poti alege surpriza cadouri si flori la domiciliu pentru orice ocazie, iar noi le vom trimite cu livrare gratuita in Chisinau.  

Idei surprize cadou la domiciliu?    » Daca esti in cautarea de idei de surprize cu cadouri la domiciliu, acceseaza livrareflori.md sau aplicatia OkFlora Moldova, unde am pregatit o selectie de seturi cu surprize cadouri si flori cu livrare la domiciliu pentru toate ocaziile.  

Pret livrare surpriza cadouri la domiciliu?    » Pretul unei surprize cu cadouri la domiciliu cu livrare in Chisinau sau Moldova variaza in functie de continutul surprizei. Pentru mai multe detalii, trage o privire peste produsele pe care le-am pregatit spre a fi livrate sub forma unei surprize la domiciliu.  

La ce ocazie pot trimite o surpriza cu flori la domiciliu cu livrare?    » O surpriza cu flori la domiciliu cu livrare poate fi organizata la orice ocazie sau sarbatoare, precum o zi de nastere, aniversare, nastere, nunta, dar si pentru orice persoana importanta din viata ta: iubita, mama, tata, bunici, frati sau surori, fini, nasi, pentru viitor tatic sau mamica, pentru profesori etc.  

orar disponibilitatea categorie

luni
orar full day
tuesday
orar full day
wednesday
orar full day
thursday
orar full day
friday
orar full day
saturday
orar full day
sunday
orar full day
Loading...