Termeni şi condiţii
Oferte speciale
Buchet din Lalele Roșii
#2876
...
1 225.00
MDL
-22%
1 575.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 1155 MDL
Buchet din lalele roz
#1932
...
665.00
MDL
-22%
855.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 627 MDL
Buchet din Lalele Albe în Hârtie Naturală
#1884
...
665.00
MDL
-22%
855.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 627 MDL
Buchet din Lalele Galbene în Hârtie Neagră
#1909
...
525.00
MDL
-22%
675.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 495 MDL
Buchet din Lalele Albe în Hârtie Neagră
#1887
...
525.00
MDL
-22%
675.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 495 MDL
Buchet din Lalele Multicolore
#1950
...
875.00
MDL
-22%
1 125.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 825 MDL
Buchet din lalele alb-roz-galben cu Panglică
#1877
...
875.00
MDL
-22%
1 125.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 825 MDL
Buchet din 51 lalele roz
#1933
...
1 683.00
MDL
-23%
2 193.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 1581 MDL
Buchet din 51 lalele mov
#1921
...
1 683.00
MDL
-23%
2 193.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 1581 MDL
Buchet din 51 lalele albe
#1886
...
1 683.00
MDL
-23%
2 193.00MDL
Preț în aplicația OkFlora 1581 MDL

Termeni şi condiţii

 1. Condiție obligatorie pentru executare de către livrareflori.md (floraria OkFlora) a serviciilor prestate este acceptarea și utilizarea de către părți a normelor stipulate de către livrareflori.md.(floraria OkFlora)
 2. Prestăm servicii de:
  • livrare;
  • crearea buchetelor și aranjamentelor florale pentru orice ocazii;
  • amenajăm cu flori și compoziții florale locuri protocolare;
  • buchetul miresei și toată gama de produse specifice unei nunți;
  • crâșme și decor floristic pentru botez și cumetrie;
  • buchete și compoziții pentru evenimente corporative;
  • coroane și buchete pentru funerarii.
 
 1. Serviciile "confecționarea și livrarea compoziției floristice, vânzarea și livrarea produselor adiacente" necesită achitarea în integral.
 2. Exemplele de lucrări și mărfuri de pe site sunt doar câteva exemple. Fiecare compoziție floristică are caracter individual și poate să difere prin ambalaj, exterior, mărime, etc. Sunt posibile schimbări în număr, asortiment, în dependență de sezon și alți factori. Florile – sunt un produs sezonier, și nu întotdeauna este posibilă prezența în stoc a unor flori în magazin. Astfel produsul final poate să difere de cele ilustrate pe site în reteaua internet. Necătând la aceasta, toate compozițiile floristice sunt făcute din flori proaspete și magazinul vă depune efort pentru ca culorile și forma compoziției să corespundă cu cele ilustate pe site.
 3. Video la livrare se face cu o cameră profesionistă. Acesta se trimite pe adresa de email a titularului în decurs de aproximativ 5-7 zile din data livrării. Aveți dreptul să alegeți dumneavoastră muzica dorită ca fundal la clipul dat, doar specificând informația dată operatorului. La fel, video se plasează pe canalul nostru de pe youtube.com (https://www.youtube.com/user/LivrareFlorimd). Aici puteți specifica preventiv operatorului acordul de a adăuga video pe canal sau nu.
 4. În caz că nu cunoașteti adresa destinatarului, ne comunicați numărul de telefon la care poate fi apelat. Împreună cu el fiind stabilită data, locul și ora livrării. Dacă destinatarul refuză să primească florile din orice motiv, livrarea se consideră executată și banii nu se restituie.
 5. Dacă clientul nu este mulțumit cu executarea comenzii, sau cu calitatea produselor livrate, vă rugăm să vă adresați în termen de 24 ore din momentul livrării. Florile sunt un produs ușor alterabil și nu vom fi în stare să înlocuim produsul sau să returnăm suma achitată, dacă nu vom fi informați la timp despre acesată problemă. În cazul neândeplinirii comenzii, corect perfectate și achitate, din vina serviciului livrareflori.md (floraria OkFlora) este garantata returnarea în totalitate a sumei achitate.
 6. Achitarea serviciilor se efectuează de cumpărător în avans în mărime de 100% (o sută de procente) din costul serviciilor alese, prin orice mijloc ales din rubrica "Mod de plată" de pe site, sau propus de operator. Excepție fiind comenzile luate pentru buchetul miresei, decorul nunților, cumetriilor.
 7. Valoarea minimă a comenzii de pe site este de 300 lei.
 8. Răspunderea livrareflori.md (floraria OkFlora) în urma pretențiilor asupra serviciilor sau îndeplinirii lor se limiteaza doar la suma achitată de cumpărător.
 9. În caz că apar modificări în comandă sau doriți să adăugați careva produse suplimentar, sau modificați textul de felicitare, trebuie sa ne preveniți cu apel, email sau la oficiu cu minim 4 ore (în regim de lucru) pentru Chișinău; și 10 ore pentru restul Moldovei. În cazul nerespectării regulei date și revenirea cu modificări cu o ora preventiv, nu ne asumăm răspunderea de îndeplinire a modificărilor date. Dacă titularul anunță doar cu 3 ore preventiv modificarea buchetului din comandă, el va trebui să fie achitat 100%.
 10. În cazul anulării comenzii (nu mai mult de 24 de ore), garantăm returnarea banilor achitați. Taxa bancară va fi dedusă din suma returnată.
 11. Livrarea în mun. Chișinău, precum și în suburbiile acestuia, se efectuează în decurs de 2 ore după plasarea și achitarea comenzii. În restul raioanelor Moldovei, livrarea poate fi efectuată minim după 6 ore după plasarea și achitarea comenzii. Livrarea se efectuează în intervalul de ore indicat de dumneavoastră pe parcursul completării comezii pe site,
 12. La executarea comenzii cu livrare în hoteluri, campinguri,etc. Cumpărătorul indică numărul apartamentelor și numele de inregistrare a destinatarului (sau un grup, de exemplu – domnul și doamna). Comanda în hotel poate fi livrată doar până la recepție. Deoarece în multe hoteluri nu este permisă trecerea serviciilor de livrare mai departe de recepție, livrarea la recepție pe data stabilită se consideră ca comandă executată. Nu răspundem pentru intârzierea comenzii sau imposibilitatea livrării ca urmare a adresei greșite a hotelului, sau a plecării mai devreme a destinatarului din hotel, shimbării numarului apartamentelor etc.
 13. Exactitatea livrării depinde de datele despre destinatar, pe care D-voastră ni le puneți la dispoziție. De acea, vă rugăm să îndepliniți atent ancheta, și dacă este nevoie să menționați în comentariile comenzii datele specifice (codul de la ușa scării, în care departament lucrează etc.).
 14. Fiecare cumpărător (cu livrare) trebuie să indice adresa exactă a destinatarului. În cazul în care titularul nu cunoaște adresa de livrare, noi apelăm destinatarul pentru a afla adresa livrării. În cazul oferirii de date greșite sau incomplete necesare pentru executarea livrării, lipsa destinatarului la adrea indicată, titularul este anunțat despre schimbările apărute în statutul comenzii, destinatara va fi apelată pentru a concretiza corectitudinea datelor de livrare, și în cazul în care destinatara e la altă adresă, buchetul va merge cât mai curând posibil la adresă noua, doar după ce titularul va achita suma pentru livrarea repetată:
  • *59 lei-costul pentru oraș;
  • *Pentru celelalte destinații livrarea repetată constituie suma livrării inițiale;
  • În cazul în care destinatarul nu este la adresa indicată și (sau) nu este disponibilă, buchetul revine înapoi la companie. Pe parcursul a 72 ore dacă nu găsim destinatarul chiar și cu ajutorul titularului, comanda se consideră livrată și banii nu se restituie.
 15. Realizarea, precum și expedierea pozei la livrare, se efectuează doar cu acordul persoanei destinatare.
 16. Cumpărătorul se obligă, în momentul oferirii informațiilor necesare executării comenzii, să respecte normele legislației în vigoare. (Exemplu: de a nu folosi în textul felicitării lexic nenormativ, să nu folosească serviciile magazinului ca mită, să nu folosească lucrătorii serviciului de livrare pentru pătrunderea în locuri cu acces interzis sau alte încălcări.
 17. Cumpărătorul are obligația de a respecta legea și de a oferi date veridice în timpul plasării comenzii.
 18. Procedura și termenii de reântoarcere a banilor depinde de ce metodă de plata ați ales. Dacă metoda de plată a fost efectuată prin achitarea cu cardul, returnarea mijloacelor financiare are loc doar pe contul de card cu ajutorul căruia s-a efectuat achitarea.
 19. Anularea unei comenzi poate fi efectuată doar prin telefon sau la oficiu cu minim 5 ore în prealabil pentru comenzile în Chișinău și cu 24 ore în țară, și doar în cazul în care comanda nu a fost deja pregătită. Comenzile internaționale nu se anulează.
 20. Comenzile pentru aceeași zi și următoarea noapte se preiau până la ora 21:30
 21. În cazul încălcării de către cumpărător a condițiilor date, Magazinul are drepul să oprescă îndeplinirea serviciilor, pâna la înlăturarea încălcărilor și compensarea daunelor suportate de magazin în urma acestora sau să rezilieze înțelegerea de prestare a serviciilor,  informând despre aceasta cumpărătorul pe adresa electronică oferită  la perfectarea comenzii.
 22. În zilele de sărbători ex. 14 februarie și 8 martie facem livrări în anumite intervale de ore stabilite de către companie. Acestea sunt: 7:00-12:00, 12:00-17:00, 17:00-23:00. Nu facem livrări în ore fixe. 
 23. În zilele de sărbători ex. 14 februarie, 8 martie, facem livrări doar în Chișinău, suburbii și în orașul Ialoveni.
 24. Ne intrând în contradicție cu stipulările de mai sus, magazinul se eliberează de răspundere în cazul neîndeplinirii condițiilor date, dacă aceasta survine ca urmare a fors-major-ului, inclusiv acțiunile organelor de stat, incendiu, inundații, cutremur de pamânt, alte calamități naturale, lipsa energiei electrice, lucrul instabil al rețelelor de calculator, greve, și alte cazuri, ne incluse în listă, ce pot influența asupra executării comenzii.
 25. Livrareflori.md (florararia OkFlora) nu poate fi penalizată pentru nerealizarea serviciilor adiționale gratuite precum: expedierea confirmării SMS a livrării, expedierea pozei la livrare pe adresa de email a clientului, livrarea cardului de felicitare.
 26. Respectând cerințele normelor legislativeîn Republica Moldova, compania își asumă responsabilitatea de a nu livra și a nu comercializa băuturi alcoolice persoanelor cu vârsta sub 18 ani și în intervalul de timp 22:00 - 8:00 tuturor.

 * ATENȚIE! În data de 08.03.2017 comanda minimă este de 700 lei. Se fac livrări doar în Chișinău și în suburbiile acestuia. Poza la livrare nu se face. 

Termenii şi condiţiile companiei de livrare flori în MD - Livrare Flori Gratis in Chisinau și oriunde in Moldova

Livrare Flori

okflora

flori

cadouri

dulciuri

Moldova

jucării de plus

baloane

costum

decor

compozitii

livrare inteligenta

livrare traditionala livrare vip

buchetul miresei

foto

video

online

whatsapp

messenger

facebook

telegram

viber

card

oficiu postal

posta

terminal

bancar

visa

maestro

mastercard

paypal

transfer

curier

oficiu

ocazii

nunta

magazin

telefon

frumoase

proaspete

comandă

livrareflori

livrare flori

cadouri

trandafiri

lalele

daruri

okflora

baloane

urs

ursi

livrare flori moldova

livrare flori balti

livrare flori chisinau

livrare flori transnistria

8 martie

cadouri 8 martie

opt martie

Livrare Flori, okflora, flori, cadouri, dulciuri, Moldova, jucării de plus, baloane, costum, decor, compozitii, livrare inteligenta, livrare traditionala livrare vip, buchetul miresei, foto, video, online, whatsapp, messenger, facebook, telegram, viber, card, oficiu postal, posta, terminal, bancar, visa, maestro, mastercard, paypal, transfer, curier, oficiu, ocazii, nunta, magazin, telefon, frumoase, proaspete, comandă,,livrareflori, livrare flori, cadouri, trandafiri, lalele, daruri, okflora, baloane, urs, ursi, livrare flori moldova, livrare flori balti, livrare flori chisinau, livrare flori transnistria, 8 martie, cadouri 8 martie, opt martie,

Termenii și condițiile generale ale companiei de livrare flori OkFlora în Moldova

Regulile descrise în această rubrică se vor aplica tuturor vânzărilor

Compania și consumatorul se obligă să respecte regulile ce țin de livrare, oferirea de servicii, achitări, condiții de întoarcere a banilor și program de lucru

Livrare de flori și cadouri 24/24 oriunde în Moldova

Livrare gratuită în Chișinău în o oră de la achitarea comenzii

☎ +37322862121 Oferim flori, creăm buchete, coșuri, flori pentru nuntă, botez, coroane funerare, compoziții de Crăciun și alte aranjamente florale

Primim comenzi pentru toate tipurile de evenimente din viața Dvs

Zile de naștere, nunți, botezuri și cumetrii, deaemenea decoruri speciale pentru săli de conferință sau locuri protocolare

Floriștii noștri creează buchete variate la comandă, ca buchetul miresei, butoniera mirelui, aranjamente florale, coronițe din flori, coșuri florale, coroane funerare, compoziții de Paști și de Crăciun, brazi și alte buchete artistice la comndă

Folosim o gamă variată de flori originare din Olanda, Ecuador, Columbia, sau chiar Moldova

Curierii efectuează livrările 24/7 oriunde în Moldova în cel mai inteligent mod: în costum, papion roz și mănuși albe

Suntem atenți la fiecare detaliu al comenzii deoarece, în final, GESTUL CONTEAZĂ!

Termenii și condițiile generale ale companiei de livrare flori OkFlora în Moldova. Regulile descrise în această rubrică se vor aplica tuturor vânzărilor. Compania și consumatorul se obligă să respecte regulile ce țin de livrare, oferirea de servicii, achitări, condiții de întoarcere a banilor și program de lucru. Livrare de flori și cadouri 24/24 oriunde în Moldova. Livrare gratuită în Chișinău în o oră de la achitarea comenzii.☎ +37322862121 Oferim flori, creăm buchete, coșuri, flori pentru nuntă, botez, coroane funerare, compoziții de Crăciun și alte aranjamente florale. Primim comenzi pentru toate tipurile de evenimente din viața Dvs. Zile de naștere, nunți, botezuri și cumetrii, deaemenea decoruri speciale pentru săli de conferință sau locuri protocolare. Floriștii noștri creează buchete variate la comandă, ca buchetul miresei, butoniera mirelui, aranjamente florale, coronițe din flori, coșuri florale, coroane funerare, compoziții de Paști și de Crăciun, brazi și alte buchete artistice la comndă. Folosim o gamă variată de flori originare din Olanda, Ecuador, Columbia, sau chiar Moldova. Curierii efectuează livrările 24/7 oriunde în Moldova în cel mai inteligent mod: în costum, papion roz și mănuși albe. Suntem atenți la fiecare detaliu al comenzii deoarece, în final, GESTUL CONTEAZĂ!

Se încarcă...
Download now application