Livrare gratuită
Livrare gratuită

in Chișinău timp de două ore

Poză martor
Poză martor

Video la livrare

Garanție
Garanție

returnare plată

Livrare anonimă
Livrare anonimă

la solicitare

Plăți sigure
Plăți sigure

cu Bitcoin

Livrăm cunoscând doar
Livrăm cunoscând doar

Facebook, Instragram, Nr. telefon

Compozitii Florale de Valentine’s Day

Sortează după
Disponibil 74 Produse
Coș din 25 trandafiri roșii "Ecuador" Coș din 25 trandafiri roșii "Ecuador" Coș din 25 trandafiri roșii "Ecuador" Coș din 25 trandafiri roșii "Ecuador" Coș din 25 trandafiri roșii "Ecuador" Coș din 25 trandafiri roșii "Ecuador" Coș din 25 trandafiri roșii "Ecuador" Coș din 25 trandafiri roșii "Ecuador"
-9 %
1475,00
MDL
1625,00 MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1425,00 MDL
Cumpara
Coș cu 75 Trandafiri Coș cu 75 Trandafiri Coș cu 75 Trandafiri
-10 %
4275,00
MDL
4725,00 MDL
Pret in aplicatia OkFlora 4125,00 MDL
Cumpara
Inimă cu Trandafiri, dulciuri Kinder și Ursuleți Inimă cu Trandafiri, dulciuri Kinder și Ursuleți Inimă cu Trandafiri, dulciuri Kinder și Ursuleți Inimă cu Trandafiri, dulciuri Kinder și Ursuleți
2175,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2125,00 MDL
Cumpara
Trandafiri Rosii in Inima Neagra Trandafiri Rosii in Inima Neagra
-9 %
1239,00
MDL
1364,99 MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1197,00 MDL
Cumpara
Aranjament Inima Trandafiri (15 fire) Aranjament Inima Trandafiri (15 fire) Aranjament Inima Trandafiri (15 fire) Aranjament Inima Trandafiri (15 fire)
-9 %
885,00
MDL
974,99 MDL
Pret in aplicatia OkFlora 855,00 MDL
Cumpara
Inima Trandafiri si Parfum Inima Trandafiri si Parfum Inima Trandafiri si Parfum Inima Trandafiri si Parfum
4399,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 4299,00 MDL
Cumpara
Inimă cu Trandafiri și Kinder Inimă cu Trandafiri și Kinder Inimă cu Trandafiri și Kinder Inimă cu Trandafiri și Kinder
2035,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1999,00 MDL
Cumpara
Cutie cu Inimă din Trandafiri Cutie cu Inimă din Trandafiri Cutie cu Inimă din Trandafiri Cutie cu Inimă din Trandafiri Cutie cu Inimă din Trandafiri Cutie cu Inimă din Trandafiri
2655,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2565,00 MDL
Cumpara
Cutie Mare cu Trandafiri și Raffaello Cutie Mare cu Trandafiri și Raffaello Cutie Mare cu Trandafiri și Raffaello Cutie Mare cu Trandafiri și Raffaello
1335,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1305,00 MDL
Cumpara
Cutie cu Flori Roșii și Jack Daniel's Cutie cu Flori Roșii și Jack Daniel's
1699,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1659,00 MDL
Cumpara
Lădiță cu Trandafiri și Spumant Lacrima Dulce Lădiță cu Trandafiri și Spumant Lacrima Dulce Lădiță cu Trandafiri și Spumant Lacrima Dulce Lădiță cu Trandafiri și Spumant Lacrima Dulce Lădiță cu Trandafiri și Spumant Lacrima Dulce
2199,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2149,00 MDL
Cumpara
Cutie cu Trandafiri Roșii și Ferrero Rocher
1269,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1239,00 MDL
Cumpara
Trandafir Criogenat Roșu în Mini-Cutie Neagră Trandafir Criogenat Roșu în Mini-Cutie Neagră Trandafir Criogenat Roșu în Mini-Cutie Neagră Trandafir Criogenat Roșu în Mini-Cutie Neagră
499,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 479,00 MDL
Cumpara
Cutie Mare cu Trandafiri Roșii Cutie Mare cu Trandafiri Roșii Cutie Mare cu Trandafiri Roșii Cutie Mare cu Trandafiri Roșii Cutie Mare cu Trandafiri Roșii
-9 %
2655,00
MDL
2925,00 MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2565,00 MDL
Cumpara
Cutie cu Asti Martini, Raffaello și Trandafir Criogenat
1499,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1449,00 MDL
Cumpara
Inima Mare cu Trandafiri si Dulciuri Inima Mare cu Trandafiri si Dulciuri Inima Mare cu Trandafiri si Dulciuri Inima Mare cu Trandafiri si Dulciuri Inima Mare cu Trandafiri si Dulciuri
2725,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 2675,00 MDL
Cumpara
Ladita Alba cu 25 Trandafiri Ladita Alba cu 25 Trandafiri Ladita Alba cu 25 Trandafiri Ladita Alba cu 25 Trandafiri Ladita Alba cu 25 Trandafiri Ladita Alba cu 25 Trandafiri
-9 %
1475,00
MDL
1625,00 MDL
Pret in aplicatia OkFlora 1425,00 MDL
Cumpara
Cutie cu 51 Trandafiri Roșii, 3 Inimi Roșii cu Heliu și Moet Chandon
6999,00
MDL
Pret in aplicatia OkFlora 6799,00 MDL
Cumpara

Compozitii de Valentine’s Day Chisinau

In februarie, Valentine’s Day este sarbatorita in majoritatea tarilor. Chiar daca se afla in mijlocul iernii, putem aduce un strop de primavara prin intermediul unei compozitii florale de Valentine's Day. Daruirea unor astfel de compozitii s-a transformat deja intr-o traditie, permitandu-ne sa exprimam mai sincer dragostea. Florile vorbesc despre cele mai pure sentimente.

Cu ocazia acestei sarbatori, fetele sunt adesea alintate cu diverse flori si compozitii. Trandafirii rosii sunt cea mai comuna alegere pentru compozitiile de 14 februarie. Daca jumatatea ta nu este langa tine, noi te ajutam. Floraria online Livrare Flori OkFlora ii va aduce compozitia florala de Valentine's Day in numele tau. Nu exista nimic mai emotionant decat zambetul iubitei.

Comanda online o compozitie de flori de Sf Valentin, impreuna cu un cos cu dulciuri, baloane cu heliu sau un oricare alt cadou. Transforma aceasta zi de iarna in mica voastra primavara. Trimite compozitii de Ziua Indragostitilor cu livrare gratuita in Chisinau sau oriunde in Moldova.

Compozitii florale de Ziua Indragostitilor Livrare

Pe 14 februarie, nu doar trandafirii rosii sunt florile populare. Compozitiile florale cu un mesaj personalizat sunt cadourile ideale pentru aceasta zi. Comanda o livrare la birou, acasa, la restaurant sau oriunde se afla persoana iubita. De asemenea, o compozitie florala de Valentine's Day cu livrare la domiciliu poate fi o invitatie unica la o cina romantica, care nu poate fi refuzata. Daca doresti sa fii original, contacteaza operatorii nostri si ei te vor ajuta sa alegi un cadou special, in functie de preferinte.

Cu OkFlora este usor sa fii romantic. Compozitiile florale de Ziua Indragostitilor livrate in Chisinau sau Moldova sunt mereu aici pentru a te ajuta sa-ti arati dragostea.

Compozitii de Sf. Valentin

De ziua indragostitilor, cuplurile isi arata iubirea prin diferite modalitati, una dintre acestea fiind prin intermediul florilor. Este o oportunitate ideala de a-ti incanta partenera cu o compozitie florala speciala pentru Sfantul Valentin. Acesta poate inlocui cuvinte sau poezii, aratand astfel sentimentele tale. Incearca sa exprimi sinceritatea prin frezii, flirtul si bucuria cu gerbere, respectul si speranta prin crini, pasiunea, iubirea si afecțiunea prin trandafiri, iar margaretele sunt ideale pentru inceputul unei relații. Afla care sunt florile iubite de sufletul tau pereche si surprinde-o cu o compozitie florala speciala pentru Ziua Indragostitilor. Solicita o livrare speciala pentru aceasta zi importanta.

Compozitie florala de 14 Februarie Moldova

Transforma ziua de Valentine's Day intr-una memorabila prin intermediul unei compozitii personalizate din florile preferate de iubita ta. Fa un gest romantic, care sa exprime sentimentele tale sincere. Adauga o nota suplimentara prin intermediul dulciurilor, jucariilor, baloanelor cu heliu sau a unui vin de calitate. Crede-ne, acest gest simbolic va fi apreciat de orice femeie, chiar si cea mai puternica.

Comanda cu usurinta o compozitie de flori de Ziua Indragostitilor prin intermediul serviciului nostru de livrare la domiciliu. Surprinde-ti iubita intr-un moment neasteptat si transmite-i un mesaj emotional prin intermediul compozitiei. Noi iti oferim posibilitatea de a o personaliza cu un mesaj sau o nota speciala, care sa transmita sentimentele tale.

Unde gasesc o compozitie florala de Valentine’s Day?    » La floraria online Livrare Flori OkFlora vei gasi o compozitie florala de Valentine’s Day pentru iubita sau sotia ta. Acceseaza site-ul sau aplicatia Ok Flora Moldova pentru a vedea intreaga colectie de compozitii din flori de Ziua Indragostitilor.  

Cine livreaza 24/24 compozitii din flori de Ziua Indragostitilor?    » Floraria online Livrare Flori OkFlora livreaza compozitii din flori 24/24 de Ziua Indragostitilor. Puteti plasa o comanda contactandu-ne, accesand site-ul sau aplicatia Ok Flora Moldova.  

orar disponibilitatea categorie

luni
orar full day
tuesday
orar full day
wednesday
orar full day
thursday
orar full day
friday
orar full day
saturday
orar full day
sunday
orar full day
Loading...